„Küzdősport edzésen sérült meg” – állítja a bilincsbe vert párját légyfogásra kényszerítő nőverő

Két hónappal meghosszabbította a Tatabányai Járásbíróság annak a 37 éves Sz. Zsoltnak a letartóztatását, aki válogatott módszerekkel kínozta, és légyfogós játékra kényszerítette az élettársát. A tatabányai férfit a TEK-esek fogták el még májusban.

Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi nem ismerte be a bűnösségét, és a védekezése szerint küzdősport edzésen szerezte a sértett a sérüléseit.

Sz. Zsolt és a nő egy tatabányai családi házban éltek közös háztartásban, élettársi kapcsolatban. Április elejétől a férfi azonban agresszívvé vált: dühkitörések és furcsa viselkedések jelentkeztek nála.

A férfi több alkalommal is megöléssel fenyegette a nőt és a családját féltékenységből és azért, mert nem akart küzdősportot tanulni tőle. Az elkövető rendszeresen bántalmazta az élettársát testszerte kézzel, ököllel, lábbal, továbbá különböző eszközökkel.

Az egyik alkalommal a férfi az élettársát egy fanyélre zsinórral felerősített fagolyóval homlokon ütötte, majd a lábát alóla kirúgta, aminek következtében a nő elesett és elvesztette az eszméletét.

Ezután a nőt egy székre ültette, majd egy síbottal a hátára ütött, és felrúgta őt a székkel együtt. A férfi többször is elvette a kulcsot a nőtő és az akarata ellenére bezárta a házba, s bilincsbe verte.

A férfi május 13-án egy férfit bilincselt annak akarata ellenére az asztal lábához, majd letérdepeltette, és az általa megszabott “légyfogó játékra” kényszerítette. Az elkövető a bilincs levételének időpontját attól tette függővé, hogy az áldozata mikor tud egy legyet elkapni.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az ügyészség indítványával, és január végéig meghosszabbította a férfi letartóztatását.

The post „Küzdősport edzésen sérült meg” – állítja a bilincsbe vert párját légyfogásra kényszerítő nőverő first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  Megszólalt Orbán Viktor a lezárásokról: "semmit sem zárok ki, minden rosszra fel kell készülni"