Még Hadházy Ákos is megvette Várkonyi Andrea könyvét

„Bevallom, egyszerűen nem hittem el, hogy Mészárosné V. Andrea ilyet le mer írni, ezért ma bementem az első könyvesboltba, és megvettem a könyvét. Sajnos ezzel 5000 forinttal hozzájárultam az álmaihoz:( De így már bizton állíthatom: ez a hölgy mélyen lenézi azokat az értelmiségi honfitársait, akik az eszüket (vagy testük egyéb részeit) nem arra használják, hogy hülyére keressék magukat. Nem tudom ezt jobban megfogalmazni, mint annak a posztnak az írója, ahol ezekről a vérlázító mondatokról olvastam”

– írta Facebookon Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő, aki aztán idézte Dr. Nagy Csilla jogász vonatkozó Facebook-bejegyzését.

Nagy Csilla, ahogy Schilling Árpád is, amiatt fakadt ki, mert Mészáros Lőrinc felesége, vagyis Várkonyi Andrea a héten megjelent könyvében leírta, egyszer azzal példálózott a lányának, hogy azért kell tanulnia, hogy ne kelljen hivatalban dolgoznia, ahol mindenki „szörnyen unott arccal ül”, és „egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban”.

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  Turi György lemondott az úszószövetségben betöltött összes tisztségéről