Szűkszavúan nyilatkozott Kóbor Jánossal kapcsolatban a menedzsere

Tulajdonképpen már sok helyen leírták, én is hallomásból tudom, hogy lélegeztetőgépen van,

mondta az RTL Klub Fókusz című műsorában Trunkos András, az Omega menedzsere csütörtökön Kóbor János állapotával kapcsolatban. A zenekar frontembere két héttel ezelőtt került kórházba, állapotáról csak egy szűkszavú közleményt tettek közzé. Trunkos most annyit mondott:

A család és a János kérésére magáról az állapotról én nem beszélhetek és ezt meg is teszem. Amit mindenki tud: kórházban van, felügyelet alatt és figyelnek rá.

Két héttel ezelőtt beszélt utoljára Kóborral telefonon, elmondása szerint akkor egészen jó hangulatban volt, de egy kicsit rekedtes hangon mondta azt, hogy szeretne már kijönni a kórházból, mert úgy érzi, hogy ez nem olyan komoly, aztán másnapra kezelés alá került.

Az, hogy az ő minősége milyen, azt tényleg őszintén nem tudom. Ebben a világban nem lehet betelefonálgatni, bemenni, megnézni,

mondta a menedzser.

A Fókusz felidézte, hogy Kóbor egy tavalyi interjújában arról beszélt, hogy ő sosem volt kórházban és azt mondta: „nekem kialakult egy ilyen önvédekezésem az egész embert támadó dolgokkal szemben”. Bár hivatalos tájékoztatást nem adtak ki arról, hogy az énekes milyen betegséggel küzd, a Blikk korábban arról írt, hogy koronavírusos.

The post Szűkszavúan nyilatkozott Kóbor Jánossal kapcsolatban a menedzsere first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  Videón az oroszlányi üzletnél emberkedő ittas férfiak