Videón az oroszlányi üzletnél emberkedő ittas férfiak

Vádat emelt a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a felfegyverkezve elkövetett garázdasággal és garázdaság gyanúsított két férfival szemben, akik összeverekedtek egy oroszlányi üzletnél.

A vádirat szerint két ittas férfi január közepén szólalkozott össze, szidalmazták egymást, végül egyikük verekedni hívta a másikat, aki azt elfogadta. A férfiak ezt követően közösen átsétáltak a térfigyelő kamera látószögén kívülre.

A verekedés közben az egyik férfi kezébe vett egy törött sörösüveget, és azzal kezdte kergetni a másik férfit, aki elszaladt előle, így ismét a kamera látószögébe kerültek.

Amikor a törött sörösüveget kezében tartó férfi abbahagyta a kergetést és visszaindult, az addig kergetett férfi megindult felé. Ekkor a visszaindult férfi megfordult és a törött sörösüveggel hadonászva ismét megkergette az ellenfelét, majd szúró mozdulatot tett az üveggel felé.

Rövid szóváltás után az előzőleg megkergetett férfi megragadta ellenfele kabátját, őt megrángatta, emiatt a másik férfi a földre esett. Amikor a földre esett férfi megpróbált felállni, ellenfele kis erővel fejbe rúgta, de nem okozott sérülést.

Az ügyészség közérdekű munka büntetést kért az ittasan emberkedő két férfire.

The post Videón az oroszlányi üzletnél emberkedő ittas férfiak first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  Hiába akar, nem szólhat bele a Gellért-hegyi sikló ügyeibe a kerületi önkormányzat