Bors: felfüggesztették a verekedő fóti orvost

Újabb fordulata van annak a verekedési ügynek, ami Fóton zajlott egy orvos és egy páciense férje között. A Bors saját értesüléseire hivatkozva azt írja, hogy bár munkáltatója nem indított fegyelmi eljárást Lestár Ferenc orvos ellen, mégis felfüggesztették az állásából, tehát nem dolgozik.

A civilben testépítéssel is foglalkozó Lestárra egy házaspár támadt rá múlt szombaton, amikor nem akarta beállítani a gyógyszerekkel a nő vérnyomását. A bunyó a rendelőben kezdődött, a parkolóban ért véget, az orvos végül többször odaverte a férfi fejét az autójához, aki koponyasérüléseket szenvedett. Az ügyben rendőrségi eljárás is indult, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak gyanúja miatt, házaspárt gyanúsítottként hallgatták ki, ami ellen panasszal éltek.

Az orvost többször is próbálta felhívni telefonon a Bors, de nem sikerült elérniük. Ugyanakkor kiderítették, Biztos határozatlan időre felfüggesztették a férfit, akiről úgy tudják, hogy 2009 óta nincs működési engedélye. Ez lényegében annyit jelent, hogy az esetleges szakmai felelősséget a feletteseinek kell vállalnia helyette.

Nemrég kiderült az is, hogy az orvosról egy volt kolléganője azt állította, hogy őt szintén bántalmazta a férfi, akit pszichopatának nevezett.

Kapcsolódó
Nem indít fegyelmi eljárást a verekedő fóti orvos ellen a munkáltatója

Az ügyben rendőrségi eljárás van folyamatban.

The post Bors: felfüggesztették a verekedő fóti orvost first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  Nadal lesöpörte a riválist, egy lépésre a történelmi sikertől