Hosszú Katinka nem vonul még vissza

Bár a napokban arról szóltak a hírek, hogy Hosszú Katinka befejezi a pályafutását, a háromszoros olimpiai bajnok a Nemzeti Sportnak elárulta, egészen más terveket dédelget a fejében.

Nem. Biztos, hogy egyszer visszavonulok, és az is biztos, hogy már sokkal kevesebb van előttem, mint mögöttem az úszásban – a sajtóban megjelent állítások között szerepelt egy igaz kijelentés is, hiszen valóban harminchárom éves leszek májusban, és ezt azért kicsit sajnálom, mert még mindig élvezem az úszást

– válaszolta arra a kérdésre Hosszú Katinka, hogy a a visszavonulását tervezi-e.

Az Index írta azt pár napja, hogy információink szerint Hosszú Katinka hamarosan bejelentheti visszavonulását. A sportoló most elmondta: az évek során azért már hozzászokott ahhoz, hogy olyanok jelennek meg róla, melyek kapcsán még ő sem tudom, miről is van szó – ki és honnan vette az információkat.

Új célokat tűzött ki magának: azt szeretné, ha ő lenne az első úszó a világon, akinek száz érme van világversenyekről. Eddig 96-ot szerzett. Hozzátette: nem lesz csalódott, ha a hiányzó négy érem közül egyik sem lesz arany.

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!

  25 ezerrel többen haltak meg tavaly Magyarországon, mint a járvány előtti utolsó évben