Horváth Gréta a striáiról: Ezzel szeretnék minden nőt arra bíztatni, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon, ami nem tökéletes

Horváth Gréta nemrég bikinifelsőben és shortban készült szelfit posztolt, ami mellett a testén lévő striákról és hegekről írt hosszasan. Mint mondja, arra szeretné bíztatni az őt követő tinédzserlányokat és nőket, hogy ne akarják eltakarni a tökéletlenségeiket.

Minden évben ki szoktam tenni a striás hasam ide. Ezzel szeretnék minden kamasz lányt és nőt biztatni arra vonatkozóan, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon, ami nem tökéletes. Ti tudtátok, hogy a férfiakat például ez soha nem zavarja? Több ember véleményét kikértem ezzel kapcsolatban, és már a kérdést sem értették. Akkor meg minek feszüljünk rajta?

– tette fel a kérdést az influenszer, aki ezt követően a saját sebhelyeinek történetét is elmesélte.

Írása szerint van egy hege a bokáján, amit élete egyik legjobb biciklis túráján szerzett, de a combján és a szemöldökönél is vannak még olyan részek, amik a múltból őriznek emlékeket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Horváth Gréta (@horvath_greta_official) által megosztott bejegyzés

The post Horváth Gréta a striáiról: Ezzel szeretnék minden nőt arra bíztatni, hogy nem kell eltakarni mindent magunkon, ami nem tökéletes first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!