Kulcsár Edina a gyerekvállalásról: Ha a Jóisten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így

A Blikk figyelt fel Kulcsár Edina Instagram-sztorijaira, ahol épp kérdezz-feleleket tartott követőinek a modell. Kulcsár egyik követője azt jegyezte meg, hogy az influenszer mennyire boldog mostanában, egyúttal feltette a kérdést, terveznek-e gyereket vállalni jelenlegi párjával, a rapper G.w.M-mel.

Sok mindent tudnék mondani, de szerintem durvább lenne, mint a legnyálasabb romantikus film… Nagyon szeretjük egymást, és azt gondolom, hogy ha két ember ennyire szereti egymást, akkor mindent szeretnének megvalósítani az életben, úgyhogy igen, tervezünk gyermeket is, aztán meglátjuk, ha a Jóisten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így

– válaszolta Kulcsár Edina. Továbbá kitért azokra a kérdésekre, melyek párja származását firtatták. Kulcsár szerint óriási a baj, ha még mindig különbséget akarunk tenni ember és ember között ilyen értelemben.

A házasságról így vélekedett korábban:

Kapcsolódó
Kulcsár Edina: Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében

Amikor úgy alakul, boldogan mond majd igent Varga Márknak.

The post Kulcsár Edina a gyerekvállalásról: Ha a Jóisten megadja, akkor lesz, ha nem, akkor meg boldogok leszünk így first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!