Súlyos baleset szenvedett az olimpiai bajnok bringás, aki a pályáról kisodródva a nézők közé zuhant

🇻

Súlyos balesetet szenvedett Matthew Walls, az omnium olimpiai bajnoka a Nemzetközösségi Játékok vasárnapi pályakerékpár-versenyei során.

A 24 éves angol sportoló a 15 kilométeres scratch versenyszám selejtezőjében megpróbálta kikerülni azokat a riválisait, akik összeütköztek és elestek, ám kisodródott a rendkívül nagy dőlésszögű pályán, kerékpárjával áthajtott a lelátó korlátján és a nézők közé zuhant.

Az ijesztő baleset után több mint negyven percig ápolták, majd mentővel kórházba szállították. Több néző is kisebb sérülést szenvedett.

Az angol csapat tájékoztatása szerint az olimpiai arany- és ezüstérmes, háromszoros Európa-bajnok Walls eszméleténél van és képes a kommunikációra. A man-szigeti Matthew Bostockot fej- és vállsérülések miatt szintén kórházba szállították.

A velodromban a délelőtti programból hátralévő futamokat törölték, és a nézőket arra kérték, hogy távozzanak, amíg az egészségügyi személyzet ellátja Wallst.

The post Súlyos baleset szenvedett az olimpiai bajnok bringás, aki a pályáról kisodródva a nézők közé zuhant first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!