Varga Viktor a tiszai kenutúrája után: Kicombosodtam rendesen, amit látjátok

Varga Viktor a napokban kenutúrán járt a barátnőjével, a Tisztán tettek meg egy 100 kilométeres utat. Az énekes a Mokkában elmondta, hogy a fiatalokat is szeretné arra sarkallni, hogy hasonló programokon vegyenek részt, hiszen egy ilyen túra egyszerre sport és buli is.

Lehet úgy bulizni, hogy közben sportolunk. Ez egy 100 kilométeres szakasz volt kábé Szolnok és Csongrád között, négy nap alatt teljesítettük. Az olyan napi 25 kilométer. Hát, itt keményen húzni kell, szinte teljesen állt a Tisza és annyira alacsony volt a vízállás is. Hárman-négyen voltak egy kenuban, mi ketten voltunk, nagyjából én eveztem végig. Úgyhogy kicombosodtam rendesen, amit látjátok

– mondta Varga, aki jelenleg napi szinten sportol, így az erőnlétével nem volt gond az erőt próbáló kiruccanáson sem,

Az énekes hozzátette, hogy a túrán sátrakban pihentek nomád körülmények között, és bár előfordult, hogy boltot is találtak a kalandjaik során, leginkább azt ették, amit maguk pakoltak be az utazás előtt.

Varga egyébként néhány hete számolt be arról, hogy korábban maga is kipróbálta az ayahuasca-szertartást, amit szerinte nem mindenkinek való.

Kapcsolódó

The post Varga Viktor a tiszai kenutúrája után: Kicombosodtam rendesen, amit látjátok first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!