Babusgatni a bennünk élő bürokratát

Jó reggelt! Üdvözlünk mindenkit ezen a minden szempontból átlagos nyári napon! Hogyan lehetne elkerülni a mai munkavégzést, merül fel kérdés, amire mindjárt válaszolunk is. De előtte 4 fontos cikk:

A munka antihősei

„Mostanra, amikor több közszolgáltatás piaci alapon nem működik, és a bürokratákkal egy telefonszámla miatt is ugyanúgy meggyűlhet a bajunk, már sokkal együttérzőbbek lehetünk az értelmetlen, de legalább biztos munka után áhítozó főszereplővel” – írja Herczeg Márk A hónap dolgozója című film kapcsán, örvén és farvizén. A rendszerrel szembeszálló kisember tanmeséje az ötletek kifogyhatatlan tárháza: miért és hogyan ne dolgozzunk.

Szegény Márknak amúgy nem volt könnyű munkanapja tegnap, hiszen ügyeletesként neki kellett beraknia a hírt, hogy netflixes remake készült az egyik kedvenc filmjéből.

Kiss Bence kollégánk, parádés címlapképek készítője, modernebb módszert választott, és megpróbálta kiszervezni a munkáját egy (vagy kettő) mesterséges intelligenciának. Nem sikerült, a melót sajnos továbbra is neki kell elvégeznie, de az AI címlapképei se rosszak, úgyhogy egy szép napon majd elveheti Bence munkáját.

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!