Molnár-Fazekas Vivien férje elvonójáról: Minden este beszéltünk telefonon, elkezdett terrorizálni

Molnár Gusztáv feleségével, Molnár-Fazekas Viviennel jelent meg egy interjú a Bors oldalán szerda reggel. Az ugyan már korábban kiderült, hogy az alkoholproblémákkal küzdő színész rehabilitációs központba ment, de elhagyta azt saját felelősségére, viszont felesége csak most árulta el, pontosan mi történt a központban Molnár Gusztávval.

A lelkem ebben a pillanatban nagyon szarul van. Erre nincs jobb szó. Guszti beteg ember. Én nagyon szerettem őt, mindent megtettem, amire képes voltam, hogy segítsek neki. De most már látom, hogy minden hiába volt. Egy függőségben szenvedő embernek nem lehet segíteni. Csak ő segíthet magán. Ha újra kezdhetném, akkor biztosan hamarabb hozok meg bizonyos döntéseket, mert sem neki, sem magamnak nem segítettem azzal, hogy itt voltam mellette, hogy újra és újra elhittem neki, hogy összeszedi magát és megváltozik.

Molnár-Fazekas Vivien szerint az elvonókúra értelmetlen volt abban a formában, hogy férje bent tartózkodott: „Kitalálta, hogy minden este beszéljünk a központi telefonon, holott egy elvonón a kezelteket elvágják a külvilágtól, nem lehet náluk telefon, aminek oka van. Nekünk a céges közös dolgok miatt muszáj néha beszélnünk, de közel sem ennyi. Szóval minden este beszélnünk kellett, és ő elkezdett engem a telefonon keresztül is támadni, terrorizálni. Olyanokat mondott, hogy nekem bezzeg milyen jó, hogy én kint lehetek és élhetem az életem” – árulta el a lapnak.

Borzasztó élmény volt, már gyomorgörcsöm volt órákkal előtte, hogy megcsörrent volna a telefon

– tette hozzá.

The post Molnár-Fazekas Vivien férje elvonójáról: Minden este beszéltünk telefonon, elkezdett terrorizálni first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!