Orbán már a helyszínen melegít dallasi beszéde előtt

Orbán Viktor megérkezett az Amerikai Konzervatív Unió, az ACU nyári konferenciájának dallasi helyszínére, ahol megkezdődtek a CPAC megnyitó előtti programjai – tájékoztatta Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke az MTI-t.

A magyar miniszterelnök az Alapjogokért Központ fogadásán vett részt, és az áprilisi választási győzelem tanulságairól, a kereszténydemokrata értékek megvédéséről beszélt vendégei előtt.

A tudósítás szerint Orbán arról beszélt, hogy a konzervatívoknak össze kell fogniuk ahhoz, hogy Amerikában és Európában is győzni tudjanak a soron következő létfontosságú választásokon.

Havasi tájékoztatása szerint a magyar miniszterelnök ezután munkaebéden vett részt a CPAC vezetőségi tagjaival.

Orbán helyi idő szerint 13.40-kor, magyar idő szerint 20.40-kor mond beszédet a dallasi Hilton Anatole-ban, a konferencia helyszínén.

Érdekesség egyébként, hogy a több milliárd forint magyar közpénzből működő Alapjogokért Központ maga is a rendezvény egyik fő szponzoraként van feltüntetve a CPAC oldalán.

Reggeli cikkünkben részletesen írtunk a konferenciáról, és arról, hogy várhatóan milyen beszédet mond majd a magyar kormányfő.

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!