Bőrgyógyászati vizsgálat applikáció segítségével

Az online lehetőségek sok esetben már az egyetlen megoldást jelentik, ha valamit el szeretnénk intézni. Pár évvel ezelőtt még nem gondoltuk volna, hogy nem feltétlenül kell személyesen bőrgyógyászatra mennünk, ha ki szeretnénk vizsgáltatni magunkat. Ma már azonban erre is találhatunk megoldást.

Mikor érdemes az online bőrgyógyászat mellett dönteni?

Sokszor problémát jelent, hogy szabadságot vegyünk ki azért, hogy megnézessük az anyajegyeinket vagy kivizsgáltassuk a bőrelváltozásainkat. Ilyenkor remek megoldás lehet online intézni a vizsgálatot. Ha nem kell bemennünk személyesen a rendelőbe, akkor elkerülhetjük a koronavírus vagy egyéb fertőzés veszélyét, arról nem is beszélve, hogy nem kell végigvárnunk a sort.

Sokan szenvednek az úgynevezett fehérköpeny fóbiától is, ami azt jelenti, hogy nem szívesen vannak olyan helyen, ahol orvosokkal és beteg emberekkel találkoznak. Ez esetben is kiváló alternatíva lehet az online vizsgálat. Ugyanúgy igaz ez akkor is, ha valaki például nehezen tud közlekedni vagy mozgáskorlátozott, így csak nagy nehézségek árán tudná megközelíteni a rendelő helyszínét.

Hogyan történik az online bőrgyógyászati vizsgálat?

Először is le kell tölteni hozzá azt az applikációt, amin keresztül zajlik a jelentkezés, illetve maga a vizsgálat is. Majd pedig választanunk kell egy bőrgyógyászt egy erre a célra kialakított weboldalon, ahol minden fontos információt láthatunk az orvosokról. Megtudhatjuk például, hogy pontosan milyen probléma esetén fordulhatunk a szakemberhez, illetve hogy mennyi a bőrgyógyászati vizsgálat díja.

Ez után már csak annyi teendőnk van, hogy kifizetjük az összeget. Majd pedig lefotózzuk magunkon a vizsgálni kívánt területet, a fotót pedig elküldjük az orvos email címére. Pár napon belül meg fogjuk kapni tőle az eredményt. Amennyiben szükség van gyógyszerre a kezeléshez, akkor egy e-receptet is küldeni fog, amit az ország összes gyógyszertárában ki tudunk váltani.

Az online bőrgyógyászati szolgáltatás a teledermatology.hu oldalon érhető el.

The post Bőrgyógyászati vizsgálat applikáció segítségével appeared first on Naturahírek Magazin.

…read more


Source:: Naturahírek

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!