A legális szoftvervásárlás legjobb helye: Vásárolj jó áron, de kerüld a csalókat!

Számítógépes programok kiváló áron, jogtisztán!

Ha kedvezőbb árat szeretnénk elérni, akkor a legismertebb szoftverek (pl. Microsoft Windows vagy Office) esetében egy olyan legális kiskaput is kihasználhatunk, amit viszonylag kevesen ismernek.

Ezeket a programokat kétféle módon vásárolhatjuk meg: egyrészt választhatjuk a kereskedelmi változatokat, vagy a jóval olcsóbb, úgynevezett gyártói szoftverlicenszeket is. Igazából funkcionálisan mindkét változat teljesen ugyanazt tudja, csak éppen az utóbbi kategória egyfajta másodértékesítési modellnek köszönhetően mégis jelentősen kedvezőbb áron elérhető. Mindezt kb. úgy kell elképzelni, mintha egy outletben vásárolnál.

Hogyan lehetséges mindez?

Elsőre talán furcsa lehet, hogy ugyanazt a programot akár töredék áron teljesen legálisan megkaphatod, pedig szerencsére tényleg működik a dolog. Az eltérő értékesítésből fakadóan ezek a változatok tulajdonképpen egyfajta „használt” szoftverlicenszként kerülnek értékesítésre, teljesen törvényes keretek között. (Ne tévesszen meg senkit a „használt” kifejezés, ezek a licenszek még soha nem voltak aktiválva, de ezt mindjárt el is magyarázzuk.)

Persze ezek a változatok igazából semmiben nem különböznek a gyártóktól közvetlenül megvásárolható licenszektől, csak éppen a Microsoft korábban ezeket nagy mennyiségben olyan cégeknek értékesítette, mint a számítógép forgalmazók, vagy más, számítógépek tízezreit üzemeltető nagyvállalatok. Mivel ők nem feltétlenül használják fel mindig az összes ilyen módon megvett licenszet, ehelyett teljesen logikus módon, csökkentett áron próbálnak meg rajtuk túladni, hogy pénzüknél maradjanak.

Milyen áron vehetek így eredeti szoftvereket?

Ha megnézzük az egyik legnagyobb magyar szereplőnek számító SzoftverPremium.hu webáruházat, akkor azzal szembesülünk, hogy a már alapból is egész jónak számító áraikra most egy olyan akciót is bevezettek, amit nem sűrűn láthatunk a szoftverpiacon.

SzoftverPremium.hu

 

Ha még többet szeretnél megtakarítani…

…akkor jó az időzítés, mert a 24.hu olvasóinak éppen akciót hirdetett a fenti szoftveráruház: a “24HU” kuponkód használatával további 10% kedvezményt adnak a fenti árakból, így akár 40%-os kedvezménnyel, közel féláron vásárolhatod meg a szoftverek nagy részét! Ha pedig még ennél is jobban csökkenteni szeretnéd az árakat, akkor mindenképpen a csomagajánlatokat javasoljuk.

SzoftverPremium.hu

 Ha szeretsz spórolni, akkor mindenképpen érdemes kihasználnod az akciót még ma, mert a jogtiszta szoftverlicenszek esetén viszonylag ritkán látni hasonló kedvezményeket a már egyébként is jónak számító nagyker áraikból. (Ne felejts lecsípni még 10%-ot a végösszegből a 24HUkuponkóddal.)

Ne kockáztass, kerüld a gyanúsan olcsó ajánlatokat!

Persze a neten szembejöhetnek még ennél is olcsóbb, …read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!