Négy hónap után hirtelen előkerült egy kínai influenszer, aki azután tűnt el, hogy bemutatott egy tank formájú tortát

Li Jiaqit június 3. óta nem látták, csatornáját aznap kapcsolták le, éppen akkor, amikor egy élő videóban elővett egy tank formájú tortát – pont egy nappal a Tienanmen téri vérengzés évfordulója előtt. A videó később sem folytatódott, az influenszer pedig hónapokra eltűnt, semmilyen videó nem került ki az oldalára.

Most viszont a semmiből előkerült, és kedd este a Alibaba csoport egy online rendezvényén reklámozott néhány terméket, mintha mi sem történt volna. Hogy Li visszatér, előre nem jelezték, de amikor megjelent, elterjedt a híre, és a látogatottság az eredeti százezerről az oldalon hirtelen 50 millióra nőtt.

A Guardian beszámolója szerint az influenszer a szokásosnál visszafogottabbnak tűnt, miközben mobiltartókat, sportcipőket és tisztítószereket reklámozott.

Kínában nem példanélküliek a hasonló esetek. Peng Suaj kínai sztárteniszező hetekre eltűnt, miután arról írt egy nyilvános posztban, hogy évekig viszonya volt a kínai miniszterelnök-helyettessel, aki szexre kényszerítette őt. A teniszező posztját akkor szinte azonnal törölték, Peng Suaj eltűnt, majd később tagadta, hogy szexuálisan bántalmazták volna.

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!