Nejlonszatyorral érkezett a reptérre, mert a felesége eldugta a bőröndjét, hogy ne mehessen el legénybúcsúzni

😂

Darren Carrier egy barátja legénybúcsújára indult szeptember 22-én, a spanyolországi Beindormba. A brit férfi azonban nem várt nehézségekbe ütközött, amikor az utolsó pillanatban közölte a feleségével a hétvégi terveit – írja a LadBible című bulvárportál.

Carrier egy bevásárlószatyorba dobta bele néhány holmiját, azzal érkezett meg a newcastle-i repülőtérre. Egy barátja videót készített a férfiről, aki dohogva meséli, hogy a felesége elrejtette a bőröndjét, hogy ne tudjon elutazni, de ő csak azért is megy, és amint hazaér, elválik. A felvételt egy nap alatt, közel másfélmilliószor nézték meg.

@grumet_benidorm 😂 only in Benidorm #benidorm #holiday #funny ♬ original sound – Grumet_benidorm

Nem sokkal később a történet még rosszabbra fordult, amikor Darrennel közölték, nem szállhat fel szatyorral a gépre, mert a ruhái esetleg más utasok fejére potyoghatnak. A férfi egy kukából kihalászott, szakadt táskával próbálkozott újra.

A férfit végül felengedték a repülőre a szakadt táskával, a társaság így elutazhatott. Darren egyelőre bulizik és nem törődik vele, mi lesz majd, amikor hazaér.

@grumet_benidorm Part 2 what a laugh #benidorm #holiday #funny ♬ original sound – Grumet_benidorm

The post Nejlonszatyorral érkezett a reptérre, mert a felesége eldugta a bőröndjét, hogy ne mehessen el legénybúcsúzni first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!