Oláh Gergő: Egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk

Oláh Gergő videósorozatot kezdett, amiben Steve Farrar amerikai szerző Családfő című könyvének gondolatait értelmezi. A keresztény értékeket valló énekes bibliai elvek alapján él családjával, így neveli gyerekeit is – minderről legutóbbi Instagram-posztjában beszélt. A videóban az X-Faktor egykori győztese elmondta, apaként háborúban áll a világgal, szerinte gyerekeinket meg kell óvnunk a nyugati kultúra káros hatásaitól. Az énekes a Borsnak elárulta, ő mit tesz meg ennek érdekében.

A két kiskamasz gyermekemet nem tudom hermetikusan elzárni a mocsoktól, de el tudom nekik mondani, hogyan tartsák távol magukat ezektől. Szülőként nagyon határozottnak, tudatosnak kell lenni, és aki ezt elmulasztja, belehajszolja a gyermekeit a gonosz markába, és nem feltétlenül csak képletesen mondom ezt. Én például egyelőre nem engedem nekik, hogy regisztráljanak a Facebookra, az Instagramra, vagy éppen a TikTok-ra. Elmagyaráztam nekik, hogy 11-12 évesen még túl fiatalok ahhoz, hogy bizonyos, elkerülhetetlen tartalmakat a helyükön kezeljenek. Persze nincs teljes kontroll, hiszen a gyerekeket néha hagyni kell »elesni«, hogy megtanuljanak fölállni, de tudják, hogy én, mi ott vagyunk, és velünk mindenről tudnak beszélni. Sajnos egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk, és ha nem beszélünk erről a gyermekeinkkel, mindez bedarálja őket. Felnőttként talán lesznek sikereik és pénzük, de lelkileg halottak lesznek, és hogy ezt megakadályozzuk, az ami felelősségünk és feladatunk

– fogalmazott Oláh Gergő, aki már most rengeteg pozitív visszajelzést kap kezdeményezése miatt.

The post Oláh Gergő: Egy sok szempontból mocskos, fertőzött, csaló és szexualizált világban élünk first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!