Sári Évi a botoxoltató huszonéves lányokról: Néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz

Sári Évi a minap a Ripostnak mesélt arról, hogy nemcsak sporttal és egészséges étkezéssel, hanem különböző szépészeti beavatkozásokkal is igyekszik tenni azért, hogy megőrizze a szépségét. Mint mondja, évek óta jár arckezelésekre, de arra mindig ügyel, hogy mértéket tartson. Úgy véli viszont, hogy manapság sok fiatal nő túlzásokba esik a szépészeti beavatkozásokkal.

Nem akarok senki fölött pálcát törni, mert mindenki azt csinál a testével, amit jónak érez. Viszont, ha elmegyek valahová, ahol huszonévesek vannak körülöttem, gyakorlatilag nem látok olyan lányt, akinek ne lenne feltöltve a szája, botoxolva az arca. Persze biztos van, akinek ez tetszik, én néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz

– magyarázta.

Az énekesnő hozzátette, szerinte az említett kezelések mostanra trenddé váltak, emiatt kezdik elveszíteni a valódi funkciójukat. Az indokolt beavatkozásokkal viszont nincs gondja, mint elárulta, nemrég ő is megműttette a mellét.

Ez már nem arról szól, amire kitalálták. Például, ha karvaly orra van valakinek és csúfolták miatta gyerekkorában, azt megértem. Csodálatos, hogy erre van megoldás! A mellplasztikával sincs bajom, nekem is meg van műtve a cicim. (…) Azt szerettem volna, hogy természetes legyen, ne pedig két gumilabda. Nekem egyébként sem volt gond a mérettel, ezért nem is a nagyobbítás volt a szempont

– mondta.

The post Sári Évi a botoxoltató huszonéves lányokról: Néha megráznám őket, hogy térjenek magukhoz first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 2 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!