Tagadja a Belső-Pesti Tankerület, hogy veszélyes körülmények között kell tanulniuk a diákoknak az egyik gimnáziumban

Több szülő szerint is rendszeresen veszélyes körülmények között tartottak órákat a budapesti Jaschik Álmos Művészeti Gimnáziumban, ahol a harmadik szinten a mennyezet is leomlott a múlt héten beázás miatt. Az RTL Híradójának nyilatkozó szülők szerint a Belső Pesti Tankerület illetékesei egyenesen az arcukba hazudtak, amikor azt állították, hogy az érintett emelet tavaly december eleje óta le volt zárva, így az említett veszélyes körülmények sem álltak fenn.

A Tankerület levélben válaszolt a csatorna érdeklődésére, melyben azt írták, „manipulált hír terjed a közösségi médiában azt a látszatot keltve, hogy az intézményben veszélyes körülmények között kell tanulniuk a diákoknak.”

Az RTL-nek nyilatkozó egyik szülő szerint viszont nem mond igazat a Tankerület, mivel az emeletnek csak egy része volt lezárva, így nem igaz, hogy a diákokat teljesen elzárták volna a veszélyes területektől.

The post Tagadja a Belső-Pesti Tankerület, hogy veszélyes körülmények között kell tanulniuk a diákoknak az egyik gimnáziumban first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!