Vasvári Vivien: Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet

Bár nem volt mindig így, de Vasvári Vivien ma már nem akar másoknak bizonyítani, erről a Hot magazinnak adott interjújában beszélt, amit az rtl.hu szemlézett.

Nem volt önbizalmam, küzdöttem, hogy magam mögött hagyjam a bántásokat

– mondta az influenszer, akinek nagyon sokat kellett tennie azért, hogy helyén tudja kezelni a negatív kritikákat, amik a külseje és a plasztikai sebészettel kapcsolatos döntései miatt érték.

Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet, nem is tervezem, de nem ódzkodom tőle. Ha az embernek valamire szüksége van, amitől jobban érzi magát, akkor indokolt.

Azt nem tagadja, hogy korábban többször is kés alá feküdt, azonban úgy gondolja, nem szégyen szakemberhez fordulni, hogy az emberek megküzdhessenek a „kisebbrendűségű komplexusaikkal”.

Az önbizalomhiánnyal kapcsolatban azt is elárulta, hogy szerinte már a gyerekeket is nagyon sok olyan hatás érheti, ami felnőtt korukban újra előjöhet, éppen ezért nagyon foglalkoztatja a gyerekpszichológia világa.

Felmerült bennem, hogy elvégezzek egy gyerekfejlesztéssel foglalkozó pszichológiai képzést, mert nagyon érdekel a lelkiviláguk, de jelenleg nem fér bele az életembe.

Vasvári Vivien kezét nemrég kérte meg a párja.

Kapcsolódó
Vasvári Vivient eljegyezte a párja

Három éve vannak együtt.

The post Vasvári Vivien: Évek óta nem csináltattam semmilyen plasztikai műtétet first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!