„Elképesztően sóhernek tűnik” – Zámbó Krisztián sérelmezte, hogy Cooky apró étkészlettel várta őket a Hal a tortán-ban

A Hal a tortán legutóbbi adásában Cooky látta vendégül Kunovics Katinkát, Mérai Katát, Young-G-t és Zámbó Krisztiánt. Amikor a házigazda kihozott a konyhából egy nagy fazéknyi grízgaluskalevest, a vendégek érdeklődve álltak fel, majd dicsérték meg az ígéretesnek tűnő fogást, miután viszont Cooky magukra hagyta őket az asztalnál, Zámbó a nemtetszésének adott hangot. Egészen pontosan az étkészlet mérete miatt panaszkodott, annak darabjai ugyanis szerinte túl kicsik voltak, mit mondta, a mélytányérból például, amibe a levest kapta, a saját otthonában inkább teát inna.

Azért nem kérek még, mert most nem fogok 26 tányérral kérni. Mert oké, hogy menzás kaja, de nem általános iskolában vagyunk. Én megszámoltam, nekem 15 darab borsó volt benne

– mondta az énekes, majd hozzátette, hogy igencsak szűkmarkúnak tartja a házigazdát.

Elképesztően sóhernek tűnik. Idehozott egy akkora vajlingot egy ekkora tányérral?

Nem sokkal később Cooky visszatért az asztalhoz, majd közölte Zámbóval, hogy mindent hallott. Fel is ajánlotta neki, hogy szívesen szed még neki levest, az énekes viszont nem kért, mondván, már tele van. Mérai Kata viszont élt a repeta lehetőségével.

The post „Elképesztően sóhernek tűnik” – Zámbó Krisztián sérelmezte, hogy Cooky apró étkészlettel várta őket a Hal a tortán-ban first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!