Handrás: Jól esett elküldeni a picsába meg az anyjukba a gyökereket? Igen (18+)

  • A magyar internet klasszikus figurái közé tartozó Horváth “Handrás” András leginkább geek kütyübloggerként volt ismert eddig, Apple-cuccokról és elektromos autókról posztolt, előbbiekkel kereskedett is.
  • De most gyors egymásutánban két olyan, hihetetlenül trágár videós kirohanást posztolt ki, amikben előbb egy fűkaszával berregő szomszédot, majd általában a kommentelőket küldte el a fenébe.
  • A másodikban közben azt bizonygatta, hogy kurvára nincsen bebaszva.
  • Erről szól a mai, “K**rváva nem vagyok beb****va: Handrás influenszer agya leolvadt a berregő fűkaszától, a többi élőzéstörténelem” című cikkünk. Ha szórakoztat a leolvadt agyú kiabálás, ebben nézheted meg a híressé vált videókat.
  • Most utánajártunk, mitől olvadt le az influenszer agya.

Meddig lehet úgy fát vágni vidéken, hogy ne jelenjen meg a kertkapunkban egy budapestről kiköltözött, a zaj miatt tiltakozó, érzékeny fülű vlogger? Úgy tűnik, ez a fél magyar internetet egy napja lázban tartó Handrás-ügy egyik kulcskérdése.

Miután jelentkezett nálunk maga Handrás és megtaláltuk a Fát Vágó Embert is, így a 444 most már szinte percről percre képes rekonstruálni, mi történt e hét hétfőjén, május 22-én Csobánkán, ami miatt az egyik legismertebb magyar vlogger-influencer elektromos autók bemutatása helyett úgy káromkodik több élő videóban, mint valami kocsis.

Hétfőn délután hét tájban Handrás először arról élőzött, hogy valaki hat óra óta fűkaszálni mer a szomszédságban. Már ez a videó is keményebb volt, mint bármelyik szitkozódós-fenyegetőzős magyar rapperé.

A valóság ezzel szemben az volt, hogy az a bizonyos szomszéd egy további szomszéd társaságában láncfűrésszel tűzifát aprított. A 444 meg nem erősített információja szerint egy Csobánkáán lakó pomázi rendőrről van szó.

“Lementem szólni 8 fele és akkor láttam, hogy nem fűkasza, hanem két motoros fűrészel vágják a tűzifát.”- idézte fel a 444-nek Handrás.

Ahhoz képest, hogy előtte miket mondott élőzés közben, személyesen már tényleg nem lehetett annyira agresszív, hiszen az érintett a saját facebookján később ennyivel intézte el az esetet:

“Vágjuk kedves szomszédommal a fát láncfűrésszel. Jön az utcában lakó influenszer, hogy nem tud nyugodtan ülni a kertjében. Most asziszi kicseszett velünk.”Handrás ugyanezt így mesélte a 444-nek:

“A lenti fickó teljesen normális volt, egyből abbahagyta amikor szóltam neki, kérdezte, hogy mikor csinálja, napközben dolgozik.”Ezt kérdeztem én is, de Handrás szerint fát vágni “este 6 után tilos.” Kérdeztem, hogy ezt mire alapozza. Az influenszer szerint “az a törvény”, hogy “egy 2008-as rendelet rögzíti, miszerint reggel 6 és este 22 óra között megengedett a zajkibocsátás, lakott területen belül 50-55 decibelig. Este 22 óra és reggel 6 óra között ez a szint 40-45 decibelre csökken, ennél magasabb zajongás már csendháborításnak minősül.”

De ebben hol szerepel délután hatos vagy bármilyen délutáni-kora esti időpont az este 10 órán kívül? – kérdeztem vissza.

“Elég szarok ezek a törvények de nem térnek ki mindenre. Például, hogy milyen távolságról mérik, de az tuti, hogy a motoros fűrész 55 dB felett van. 90-110 körül. Elvileg nem használhatsz ilyet lakóterületen. Ugyanez a benzines fűkasza.”

– magyarázta erre Handrás.

És …read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!