Már a rabok fogvatartása sem megy uniós pénz nélkül

Jó reggelt, jó ébredezést! Vagy ahogy a péceli papagáj mondta: „Baszd meg, apa! Nem megyek le!”

4 kiemelt cikk:

A nap képe

Bankó Gábor felvételén Zámbó Krisztián és Zámbó Árpy Zámbó Jimmy viaszszobrával. Mészáros Juli írt szórakoztató beszámolót a Madame Tussauds Budapest kiállításmegnyitójáról.

A nap videója

Hozzájutottunk egy rövid vágathoz az MTVA egyik stúdiójából, amin a május 2-án este 19.30-kor adásba került Híradó részlete látható: benne a még vágatlan és nyers képanyaggal, utána az adásba került képsorokkal. Irányított kérdések, kivágott ellenvélemény, közszolgálat üzemi hőfokon.

Völner a bíróságon

Az egykori miniszterhelyettes, a Schadl-ügy II. rendű, 8 év börtönnel fenyegetett vádlottja szerint nem követett el semmit, amit egyebek mellett az is bizonyít, hogy fiatal korában templomot épített. Miklósi Gábor tudósított a tárgyalásról, de ennél többet is tesz, amikor a cikk második felében az egész szövevényes ügyet is megpróbálja értelmezni.

Embercsempész állam

A határt megvédeni képtelenség, a komoly bűnözők lefülelése esélytelen, a kis halakat pedig egyszerűen szabadon engedik – von mérleget véleménycikkében Bede Márton a magyar állam összeomlóban lévő migrációs politikájáról.

606 embercsempészt engedtek szabadon eddig a magyar hatóságok. Rétvári szerint azért, mert Brüsszel nem ad pénzt.

Magyar hétköznapok

MOL

David Pressman amerikai nagykövet energiaügyekről tárgyalt Hernádi Zsolttal, és megnézte a kilátást a MOL-toronyból.

Iszlamisták támadták meg a Mol üzemét Pakisztánban, négy rendőr és két biztonsági őr meghalt.

Novákok nagy napja

Megszavazták Novák Katalin vétóját, kivették a panasztörvényből a magyar életmódra vonatkozó részt. És nem függesztették fel Novák Előd mentelmi jogát.

Ennél fontosabb fejlemény a választási törvény átírása, ami mögött az ellenzéki pártok és a civil szervezetek szekálása, a mozgástér szűkítése és spórolás is állhat.

Orosz-ukrán, német-magyar

„Csalódott és ingerült vagyok magyar barátaink viselkedése miatt” – mondta a német védelmi miniszter, aki kiakadt az újabb Ukrajna-ügyi vétó miatt. A német kancellár szerint a háború azzal ér véget, hogy Oroszország veszít, Ukrajna pedig teljes jogú EU-tag lesz. A magyar miniszterelnök szerint az ukránok nem nyerhetnek a harcmezőn.

Az oroszok azt állítják, hogy megöltek 70 behatoló „legionistát” a belgorodi régióban, és visszaverték az Ukrajna felől érkezett fegyvereseket a hétfőn kezdődött harcokban. Újabb …read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!