Bombasztikus szóviccel rúgta be közösségi oldalát a Fidesz régi vágású megmondóembere

Gajdics Ottó meghallotta az idő szavát és saját Facebook-oldalt indított – adta hírül a publicistát foglalkoztató Magyar Nemzet.

A szerzőt saját lapja megkérdezte a miértekről, Gajdics pedig elmondta: tudatosan tartotta magát távol eddig a közösségi médiától, de a járvány idején arra lett figyelmes, hogy olvasótábora is egyre aktívabb a Facebookon, így végül beadta a derekát.

Első posztja alapján a Magyar Érdemrend lovagkeresztjével kitüntetett, Pesti Srácok- és Jó tollú újságíró-díjas szerző otthonosan mozog új körülmények között is. Egyszerre személyes és humoros bejegyzéssel jelentkezett:

„Megosztó személyiségnek tartanak. Sokan nagyon hálásak azért a munkáért, amit az újságokban, rádiókban, tévékben végzek immár negyedszázada, mások pedig a pokolra kívánnak, ordítozó propagandistának neveznek. (…) Nem tudom, hogy mi lesz, mint a jós, de a szívemben néha elidőz a tigris meg a szelíd őz! Itt tartunk. Kalandra fel!”

– írta, és ahogy a megosztó személyiségeknek kijár, érkeztek is sorjában a megosztások. Az első poszt péntek este 47 megosztásnál jár, lájkolók száma egy nap alatt bőven túl az 1500-on.

A rutinos szerkesztőre – aki volt korábban a Magyar Idők főszerkesztője, és dolgozott vezető pozícióban a Lánchíd Rádióban és a Hír TV-ben is – segítői vigyáznak majd, nehogy sűrűn letiltsák, de mint elmondta: „az algoritmus azt nem fogja tudni elérni, hogy öncenzúrázza magát”. (MNO)

…read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!