L.L. Junior: Rengeteg videót kellett a bíróságra küldenem, hogy nem vagyok nyomi, tudok pelenkázni

A Bors közölt részletet a Frizbi pénteken YouTube-ra felkerülő adásából, ahol L.L. Junior lesz Hajdú Péter vendége. Az énekes Körtvélyessy Kingától való válásáról is megosztott részleteket.

Rengeteg videót kellett arról beküldenem a bíróságra, hogy nem vagyok nyomi, sem elveszett, hanem gondoskodó apuka vagyok. Videókat adtam be arról is, hogy tudok pelenkázni. Kinga azzal indokolja, hogy szerinte csak nála kell lennie a gyereknek, hogy még soha nem volt az anyukája nélkül, soha nem aludtak külön. Illetve azt is mondja, hogy én nem tudom ellátni Lilit, vagyis képtelen vagyok rá

– állítja az énekes. Azt mondja, a viszonyuk nem épp a legjobb exfeleségével.

Most még nagy a düh, nagy a dac, nagy a kimértség felém. Csak az ügyvédeinken keresztül kommunikálunk. Hiába kérem, hogy üljünk le közösen, írjunk egy vázlatot. Csak azt a választ kapom, hogy az ügyvéd küldje át. Ő most semmiben nem hisz, valószínűleg megsebzett volt egy csomó dologban.

The post L.L. Junior: Rengeteg videót kellett a bíróságra küldenem, hogy nem vagyok nyomi, tudok pelenkázni first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!