Tóth Vera Tina Turner egyik leghíresebb dalát elénekelve emlékezett meg az elhunyt énekesnőről

Egyszerűen tegnap nem tudtam hozzászólni az elmúlásához, nem ment, magamba szálltam, csendben felfogtam, elfogadtam. De nem tudok úgy tekinteni rá, mint aki meghalt…

– kezdi új posztját Tóth Vera, aki Tina Turnerről osztotta meg gondolatait. Min ismeretes, az amerikai énekesnő hosszú betegeskedés után hunyt el 83 éves korában. Tóth Vera úgy folytatja posztját, igyekszik ő is megőrizni Turner örökségét.

Miért? Azért, mert örökkévaló, időtálló, és annyit adott, hogy egy élet kevés ahhoz, hogy felfogjam. Eszembe se jutott, hogy egyszer ő is elmúlik a fizikai létből, mert talán sosem azt figyeltem, hogy ő is csak egy ember, emberi testben, áldással a torkában. Benne a spiritualitást, a közvetítőt láttam, aki mindig inspiratív személyiség lesz abban, hogy kell újra és újra elkezdeni, hogy kell szinte a semmiből felállni, és megszállottan bízni önmagában és a tehetségében. Buddhista hozzáállása, megtérése, megnyugvása, stabil önbecsülése, a hite vitte őt tovább a gigantikus szóló sikere felé, amit már nagyon megérdemelt és sokak örömét jelentette onnantól, hogy újra befutott.

Majd megosztotta a Proud Mary című dalt, amit Pásztor Annával és Vitáris Ivánnal közösen adtak elő a múltban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés

És azt se feledjük, hogy az egyik legjobb Tina Turner-utánzást pedig Tóth Andi csinálta meg a Sztárban Sztárban:

The post Tóth Vera Tina Turner egyik leghíresebb dalát elénekelve emlékezett meg az elhunyt énekesnőről first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!