Ájultra vertek egy férfit Érden, mert elsodorhatott egy kutyát – sokkoló videók jutottak a birtokunkba

Leütöttek egy 51 éves férfit Érden, a Selmeci utcában. A 24.hu birtokába jutott videókon jól látható, hogy az ismeretlen elkövető átugrik a kerítésen, majd ököllel úgy állkapcson vágja a leeresztett kézzel álldogáló másik férfit, hogy az eszméletét vesztve hanyatt esik a térköves-betonos járdán.

Egy másik felvételen pedig az látszik, hogy az eszméletlen férfit még akkor is bántalmazták, amikor már teljesen magatehetetlenül fekszik a földön. Ezt követően többen is a odamentek a sértetthez, majd megpróbálták talpra állítani, sikertelenül.

Varga Tamás, az áldozat ügyvédje megkeresésünkre azt mondta, hogy egy ismeretlen kigyúrt férfi augusztus 21-én beugrott a kerítésen és bántalmazta az ügyfelét, akit agyrázkódással vittek kórházba a mentők.

Ügyfelem elájult az ütéstől, és már ájulva terült el a betonon és verte be a fejét. Kész csoda, hogy ilyen állapotban nem érte súlyosabb koponyasérülés. Az ismeretlen férfi ezt követően magából kikelve ordibált, majd fölé hajolt és még meg is pofozta a földön fekvő, magatehetetlen áldozatát. Három héttel ezelőtt történt az eset, de a hatóságok azóta sem foglalkoznak vele. Pedig minimum súlyos testi sértés kísérlete, vagy életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt kellene nyomozniuk”

– jelentette ki az ügyvéd.

A felvételen hallatszik, hogy a feltételezett elkövető a kutyája miatt dühöng és panaszkodik a körülötte lévő munkásoknak.

„Az ügyfelem állítólag három nappal korábban elsodorta az ismeretlen férfi barátnőjét, és a kutyáját, amikor a nő a mobilját nyomkodva át akart kelni az úton. Szerintem ebből maximum annyi igaz, hogy védencem elsodorta az ebet, csak a nő nem merte elmondani a párjának, hogy azért ütötték el kutyát, mert nyomkodta a telefonját és nem figyelt. A férfi felhúzta magát és bosszúból ájultra verte az ügyfelemet, aki nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett” – tette hozzá Varga, aki kérésünkre azt is megosztotta velünk, hogy tudomása szerint mivel védekezik a bántalmazó.

Azt állította, hogy csak egy pofont akart adni, de a sértett ellépett előle, ezért nem tudta teljesen megpofozni, viszont az ellépés közben a sértett megbotlott, elesett és bevágta a fejét a betonba

Megkerestük a Pest Vármegyei Főügyészséget és a megyei kapitányságot is az ügyben. Nisóczi József Levente, az ügyészség szóvivője azt mondta, hogy az Érdi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást az ügyben, de gyanúsítotti kihallgatásra eddig még nem került sor.

Hozzátette, az ügy még felderítési szakban van, és mivel a rendőrség ilyenkor önállóan határozza meg és végzi a nyomozati cselekményeket, ezért hozzájuk forduljunk további felvilágosításárt.

Megkeresésünket követően a sértettet meghallgatták a rendőrségen. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szabóné Berki Bianka gyakorlatilag megerősítette azt, amit az ügyészség nem sokkal korábban közölt. Válaszában azt írta, hogy súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt folyik büntetőeljárás egyelőre ismeretlen tettes ellen, és mivel folyamatban van a nyomozás, ennél bővebb tájékoztatás nem adható.

The post Ájultra vertek egy férfit Érden, mert elsodorhatott egy kutyát – sokkoló videók jutottak a birtokunkba first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!