Divattervező, elnöki testőr és az ügyfeleit kifosztó sztárügyvéd felesége is szerepel a legújabb hollywoodi botrányban

Astrid Stawiarz / Getty Images Erika Jayne

Psaila ügyvédei felhívták a figyelmet arra, hogy bár az AmEx a csalásra hivatkozva elengedte Girardiék tartozását, ezzel együtt

a Marco Marcótól mindössze 4500 dollárt vettek vissza, kevesebb mint tizedannyit, mint amennyi ellopásával vádolták őket.

A vádirat megjegyzi, hogy „mivel a 2015-ös és 2016-os évekre vonatkozó számlák összege 934 ezer dollárt tett ki, Erika Girardi alperes lényegében azt állította, hogy Marco Marco nem nyújtott semmilyen árut és szolgáltatást”, miközben az általuk készített ruhákat a Secret Service is látta a nyomozás során a nő gardróbjában.

Az ügyvédek egy Savage-dzsel kapcsolatos adalékot is elhelyeztek a vádiratban. Információik szerint a férfit azért rúgták ki a Secret Service-től, mert maga sem vetette meg a csalást: amikor az amerikai elnök kaliforniai látogatásait szervezte, a munkájára hivatkozva ingyen szállt meg luxushotelekben és golfklubokban. Kitértek arra is, hogy Psailának fogalma sem volt arról, hogy Savage és Girardi hosszú ideje fennálló szakmai és személyes kapcsolatot tartott fenn, ez számukra is csak akkor derült ki, amikor a Los Angeles Times idén februárban megírta.

A vádirat kitér arra is, hogy a Psaila ellen indított eljárás súlyos,

18 millió dolláros üzleti kárt okozott a cégnek,

miután nemcsak korábbi ügyfeleik egy részét vesztették el, de a jövőbeni lehetséges megbízások is elmaradtak. Ráadásul amellett, hogy 180 ezer dollárt kellett ügyvédekre költenie, Psailát testileg és lelkileg is megviselték a történtek, és emiatt orvosi kezelésre is szorult.

A TMZ

A Real Housewives of Beverly Hills (Beverly Hills-i feleségek) című amerikai valóságshow 11. évadának 2. részében, amelyet 2021 májusában vetítettek – és az azt megelőző ősszel, azaz a koronavírus-járvány első évében vettek fel – a főszereplők a festői szépségű Tahoe-tónál béreltek ki egy házat, hogy a távolságtartási előírásokat betartva üdüljenek pár napot – természetesen bekapcsolt kamerák mellett.

Hogy elüssék az időt, egyik este egy „két igaz állítás, és egy hamis” nevű játékot játszották, amelynek során a résztvevők három dolgot mondanak magukról, és a többieknek ki kell találniuk, hogy melyik igaz és melyik hamis. A neves amerikai ügyvéd, Tom Girardi felesége, Erika Girardi első állítása az volt, hogy „be voltam poloskázva, és tanúskodtam egy kormányzati ügyben”, a második, hogy adoptálták, a harmadik pedig, hogy

egy időben a maffiának dolgoztam.

Az egyik feleség rögtön bemondta, hogy az adoptálás a hazugság, hiszen mindannyian találkoztak Erika édesanyjával. Ő azonban kijavította, ugyanis a nevelőapja adoptálta őt, tehát az az állítás igaz. A másik két lehetőség túlságosan hihetetlennek tűnt ahhoz, hogy az egyik igaz legyen, de végül kiderült, hogy a maffiás munka volt a hazugság. A sztriptíztáncosnőből, majd pincérnőből lett ügyvédfeleség, Erika azonban nem akart részleteket megosztani arról, hogy mikor és milyen kormányzati nyomozásban volt benne, és ez jó ideig nem is derült ki.

Axelle / Bauer-Griffin / FilmMagic / Getty Images Erika Jayne

A 24.hu rendszeres olvasóinak ismerős lehet a Girardi név, a házaspárral ugyanis egy hosszabb cikkben foglalkoztunk 2022 augusztusában. Az apropót akkor az adta, hogy egy chicagói ügyvéd beperelte a Los Angelesben élő, kártérítési perekre szakosodott Tom Girardit, azzal vádolva őt, hogy módszeresen megkárosította az ügyfeleit és a saját ügyvédi irodáját annak érdekében, hogy fenn tudja tartani a feleségével folytatott tékozló életmódjukat. A vádak szerint Girardi többek között

  • egy gázrobbanás károsultjaitól,
  • egy rákkeltő anyagokkal foglalkozó cég alkalmazottjaitól
  • és egy malajziai repülőgép-szerencsétlenség áldozatainak családtagjaitól lopott pénzt hosszú évek alatt,

becslések szerint 100 millió dolláros nagyságrendben.

Felesége, Erika, 2020 november elején adta a be a válókeresetet, nem sokkal azelőtt, hogy kitört a botrány. Azóta a nő azzal védekezik, hogy nem tudott a férje sikkasztásairól, ám a mostani ügyben az Erika Jayne művésznéven énekesként is szereplő celeb nyakig benne van a történtekben, ahogy az a Los Angeles Times 2023 februárjában közölt tényfeltáró riportjából kiderült. A cikkben Erika Girardiról megtudhatjuk:

bűncselekményektől sem riadt vissza, hogy elfedje az ő és férje súlyos anyagi problémáit.

Britney, Mariah, Erika

Az előzmények 2014-ig nyúlnak vissza, amikor Chris Psaila, a Marco Marco nevű cég egyik tulajdonosa először találkozott Erikával. Psaila üzlettársa, Marco Morante divattervező, aki olyan hírességeknek készített fellépőruhákat, mint Britney Spears, Mariah Carey, Cardi B és Katy Perry. A Marco Marco különösen népszerű volt a queer és meleg férfiak körében, és Morante későbbi elmondása szerint ez Erika Jayne-nek is hasznára vált, ugyanis éppen ezt a célcsoportot célozta meg tempós dance számaival.

Az énekesnői karrierjének ekkor még nagyon az elején járt, az Instagramon mindössze 800 követője volt, de férje hajlandó volt bármennyi pénzt beleölni a popkarrierjébe. Azóta már tudjuk, hogy ezt a forrást sikkasztással lenyúlt kártérítési pénzekből szerezte, de Girardi akkor …read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!