A magyar vasút nehéz hetei

Jó reggelt kívánok ezen az őszi nyári napon! Ez a Reggel 4, a 444 reggeli – de nem az egyetlen – hírlevele, benne az elmúlt nap legfőbb híreivel.

ÖNKORMÁNYZAT

A jobbikos polgármester olyan ritka ma már, hogy nincs is: tízen voltak, megkerestük őket, és kiderült, hogy volt, aki már akkor sem volt jobbikos, amikor a Jobbik még azt hitte róla, hogy az. Van, aki emlékbe eltette párttagkönyvét, más inkább kilépett, de olyan is akad, aki már le is mondott. A legtöbben civil egyesületekbe menekültek.

Visszavonul Gyömrő büntetőeljárás alatt álló polgármestere, aki szerint ő egy „világfi”, aki megveti az „álpuritán” embereket: a korábban adócsalásért elítélt Gyenes Levente szerint „attól még lehet szépen élni, hogy tehetős valaki, attól még lehet könyvet olvasni, lehet operába járni”.

Ötmilliót ajánlott titkos találkozókon a kutyapártos jelöltnek a XVIII. kerületi fideszes: Lévai István Zoltán próbálkozását felvette az MKKP politikusa és eljuttatta a hangfelvételt a Válasz Online-nak.

Új jegyzőt keres a tihanyi önkormányzat, miközben a jelenlegi sem megerősíteni sem cáfolni nem akarja, hogy távozik: Percze Tünde szerint nem közügy, hogy ő dolgozik, vagy sem.

BELFÖLD

Hétfőn elkezdődött az 1-es vasútvonal felújítása, megnéztük, mi várta az ingázókat az első reggelen. Pótlóbuszunk nemcsak zsúfolt volt, hanem késett is, miközben egy állomást kihagyott. Lázár a vasúti felújításról azt mondta, a következő hetek nem lesznek könnyűek.

Seszták Miklós szerint nem az ő dolga, hogy miért volt vodka felirat azokon a zsákokon, amiket ő adott át gyerekeknek: a fideszes képviselő le is vette a családi napon készült képeket a közösségi oldaláról.

A Hír Tv-től kirúgott Pálffy István még mindig tagja a Magyar Nemzeti Médiaszövetség etikai bizottságának: az MNMSZ honlapja szerint küldetésük „a polgári értékrend és a nemzeti érdek iránt elkötelezett médiaszakemberek szakmán belüli közösségi tevékenységének és érdekképviseletének megszervezése”.

BŰNÜGY

OKTATÁS

A PSZ szerint több mint 20 …read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!