Horváth Gréta a hasplasztikájáról: Az első héten egész napos, 24 órás felügyelet kell

Horváth Gréta 2021 őszén vágott bele az életmódváltásba, miután inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála. Azóta 25 kilótól szabadult meg, és régóta tervezte már, hogy hasplasztikát csináltat, hogy eltávolíttassa a fogyása után megmaradt bőrt a testéről.

Az influenszer a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy hamarosan belevág a műtétbe: 60-70 dekagrammnyi megereszkedett bőrt távolítanak majd el a hasáról, emellett végigvarrják a szétnyílt hasfalát, és a köldökét is áthelyezik – szúrta ki a Bors.

Az első napokban, amikor hazajövök, kísérettel mehetek el a mosdóig is, ez azt jelenti, hogy mindenképpen az első héten egész napos, 0-24 órás felügyelet kell. Ami még nagyon fontos, hogy egy üvegpalackot sem emelhetek, egy könnyített pohárban szívószálból fogok majd inni. A fürdés, az felül cicamosdás lesz, mert a mellvonal alatt indul a fűző és teljesen leér a szeméremcsontig, hogy végig biztonságosan védje a sebet

– magyarázta Horváth, akinek napi gyakorisággal kell majd véralvadásgátló injekciókat is használnia.

Mint mondta, a rá váró nehézségek ellenére nincs benne félelem. Alig várja, hogy túlessen az operáción, és végre S-es méretű, testhez álló ruhákat is bátran hordhasson.

Kapcsolódó
25 kilót fogyott Horváth Gréta, videón mutatta meg a végeredményt

Kevesebb mint két év alatt adta le ezt a súlyt.

The post Horváth Gréta a hasplasztikájáról: Az első héten egész napos, 24 órás felügyelet kell first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!