Shannen Doherty sírva fakadt, amikor álló ovációval ünnepelték egy rajongói rendezvényen

Shannen Doherty a hétvégén a Beverly Hills, 90210-es kollégáival vett részt egy ’90-es évek tematikájú rajongói rendezvényen Floridában. Az esemény alkalmából Tori Spellinggel, Jason Priestley-vel, Jennie Garth-tal, Ian Zieringgel, Brian Austin Greennel és Gabrielle Carterisszel ültek össze, hogy a sorozatról beszélgessenek a közönséggel, melynek vége felé a rajongók állva ünnepelték a színésznőt. Doherty a meghatottságtól el is pityeredett – írja a People.

Nagyon köszönöm. Srácok, tudjátok, mennyire szeretek állandóan sírni. Úgy tűnik, tényleg. Szóval köszönöm!

– mondta a színésznő.

A Bűbájos boszorkák sztárja egyébként 2020 februárjában jelentette be, hogy kiújult a rákbetegsége, ami már a negyedik stádiumban van, nyár elején pedig az Instagram-oldalán tudatta a rajongóival, hogy egy januári CT-vizsgálat során az agyában is áttéteket találtak. A színésznő nyitott könyv, ha a betegsége kommunikálásáról van szó: júniusban egy olyan videót is közzétett magáról, ami közvetlenül azelőtt készült, hogy betolták volna a műtőbe, hogy eltávolítsák a daganatát.

Kapcsolódó
Shannen Doherty videóra vette, ahogy betolják az agydaganat-eltávolító műtétjére

Nagyon régóta küzd a rákkal, ami már az agyára is átterjedt.

The post Shannen Doherty sírva fakadt, amikor álló ovációval ünnepelték egy rajongói rendezvényen first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!