Alekosz nehezményezni, hogy kétszer megcsalta a barátnője, akivel az Ázsia Expresszt is forgatta

Az nlc.hu szemlézte a Tények Plusz riportját, amelyben Nagy Alekosz és Varsányi Réka az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című kalandrealityről beszéltek, abban ugyanis együtt szerepeltek. A műsor most szombaton startol majd a TV2-n, ennek apropóján Alekosz úgy beszélt:

Én el vagyok keseredve, ugyanis a Réka belerondított – akaratán kívül – a mi magánéletünkbe. Egész nyáron hűtlen volt hozzám. Két férfivel csalt meg: egy tanárral és egy bokszolóval. Engem ez érzékenyen érintett.

A páros különös kapcsolatban áll, mint az a riportból kiderült.

Az Expresszben megengedett volt az intim együttlét, éltünk is a lehetőséggel minden este. És a Réka volt az, aki úgy gondolta, hogy majd a verseny alatt mi közelebb kerülünk egymáshoz. És én voltam az, aki azt mondta, hogy nem. Aztán amikor vége volt a műsornak, ez megfordult: akkor én akartam közeledni, amikor itthon voltunk. És úgy látszik, a Réka gondolta úgy, hogy nem. Egész nyáron bokszolókkal, tanárokkal volt.

Egy másik bokszolóról nemrég már beszélt Alekosz, akkor azt állította, együtt kesztyűzött Kovács Kokó Istvánnal:

Kapcsolódó
Alekosz állítja, Kokóval együtt tanult bokszolni: Az edzők gyakran összekevertek minket

Mindkettőnek van szeme és füle.

The post Alekosz nehezményezni, hogy kétszer megcsalta a barátnője, akivel az Ázsia Expresszt is forgatta first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!