Dér Heni Lékai-Kiss Ramóna nyilatkozatáról: Nettó önzőség csak azért bevállalni a gyereket, mert mi nagyon szeretnénk

Fluor Tomi a múlt héten mesélt arról a Story magazinnak, hogy élvezi az agglegény életet, jelenleg pedig úgy érzi, ráér még csajozni, és inkább így is tesz, mint hogy egy válás és három gyerek legyen mögötte. A témával kapcsolatban nemrég Lékai-Kiss Ramóna is kifejtette a véleményét, aki éppen ellentétesen gondolkodik, mint a rapper.

Inkább azt mondom, hogy nem vele nem értek egyet, hanem én a saját életemben nem így gondolkozom. Inkább úgy vagyok vele, hogy átengedem magam annak a szerelemnek, és bízom benne, hogy leéljük egymással az életünket Mátéval. De bármikor előfordulhat, hogy ez mégsem így fog történni, mégis nagyon boldog vagyok, hogy a Noé megszületett, és ezért hálát adok. Én inkább belemegyek egy házasságba, szülök egy gyereket és válok el, minthogy ne legyen gyerekem

– fogalmazott a Blikk YouTube-műsorában, ami alatt később Dér Heni is ismertette a saját nézőpontját a gyerekvállalást illetően.

Sajnos ebben nem értek egyet Ramival.. Szerintem nettó önzőség csak azért bevállalni a gyereket, mert csupán mi nagyon szeretnénk… Azt gondolom, hogy pont annak okán, amiért így is sok válás van, meg kell adnunk legalább az esélyét annak, hogy gyermekünk teljes családban, sérülés nélkül tudjon felnőni.. Fluort kifejezetten nem kedvelem Ramival ellentétben, de most mégis neki kell igazat adnom

– jelentette ki kommentjében az énekesnő, akinek egyébként júliusban született meg a második gyereke, Blanka.

Kapcsolódó

The post Dér Heni Lékai-Kiss Ramóna nyilatkozatáról: Nettó önzőség csak azért bevállalni a gyereket, mert mi nagyon szeretnénk first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!