Lemond Tihany jegyzője

„Most én kerültem olyan élethelyzetbe, hogy választanom kellett a családom és a hivatásom között, és 37 év alatt először – bár nehéz szívvel – azt a döntést hoztam, hogy a családom érdekei a legfontosabbak. Nem a munkahelyemet, hanem a hivatásomat kívánom elhagyni!” – írta a Telexnek dr. Percze Tünde, Tihany leköszönő jegyzője.

Hozzátette: „Köszönettel venném, ha döntésemet mindenki tiszteletben tartaná, és nem próbálna meg politikai kérdést, ügyet kreálni ebből” – tette hozzá. A távozó jegyző azt is írta, hogy közszolgálati jogviszonya közös megegyezéssel, december 31-i hatállyal szűnik meg.

A Telex emlékeztet: Tihany a nyár végén azzal került ismét a figyelem középpontjába, hogy több mint tíz év után részt vett a Tranzit Fesztiválon Orbán Viktor. Tihany nemrég azzal került a hírekbe, hogy a Mészáros-család új nyaralója is itt van. Emellett szállodát, lakóparkot terveznek az 1400 fős Tihanyba, ami nemcsak ökológiai rombolással jár az ellenzők szerint, de az infrastruktúra sem bír el ennyi embert.

The post Lemond Tihany jegyzője first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!