Órákon át várták az újságírók, mégsem állt a nyilvánosság elé a Fidesz lebukott politikusa

Kedden lemondott választókerületi elnöki tisztségéről Lévai István Zoltán, Budapest 15. számú Országgyűlési Egyéni Választókerületének elnöke, írtuk meg korábban.  Hétfőn a Válasz Online írta meg hangfelvételek alapján, hogy Lévai, aki a XVIII. kerület fideszes polgármesterjelöltje volt, ötmillió forintot is hajlandó lenne fizetni a kutyapártos Aleva Mártának, ha utóbbi elindulna az önkormányzati választáson. Ezzel ugyanis csökkenthetné a jelenlegi polgármester, a ma már DK-s Szaniszló Sándor esélyeit az újraválasztásra. A Kétfarkú Kutya Párt politikusa kétszer is találkozott a kormánypárti polgármesterjelölttel, hogy bizonyíthatók legyenek ezek a próbálkozások.

Lévai – aki kedden a Fideszből is kilépett – még nem szólalt meg az ügyben, nem tudni tehát, ő maga mit gondol az esetről.

A kerületi csatorna, a TV18 még hétfőn órákat várt Lévaira a Fidesz kerületi irodája előtt, ahol a politikus kollégái előbb azt ígérték, hogy nyilatkozni fog. Végül 5 óra várakozás után azt közölték, mégsem kíván nyilatkozatot tenni. Lévai végig az épületben tartózkodott, közben a telefonját nem vette fel.

A TV18 a következő kérdésekre várt volna választ:

  • Lévai kinek a pénzéből, miből fizetett volna ötmillió forintot a kutyapártos politikusnak?
  • Más jelölteknek, kisebb pártoknak is fizetne, hogy induljanak választásokon?
  • Tudtak a fideszes képviselőtársai a politikai svindlijéről? És a pártja magasabb szintjein?

Lévai végül az újságírókkal nem állt szóba, csak elhajtott a helyszínről.

(via hvg.hu)

The post Órákon át várták az újságírók, mégsem állt a nyilvánosság elé a Fidesz lebukott politikusa first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!