Tagadják tettüket a 94 éves asszonyt megkínzó, megerőszakoló és meggyilkoló testvérek

Tagadják tettüket azok a testvérek, akiket azzal vádolnak, hogy három évvel ezelőtt többször is megerőszakoltak, majd megkínoztak és meggyilkoltak egy 94 éves asszonyt Hegymegen.

A  vádirat szerint az elkövetők ittasan bementek a 94 éves asszony házába éjjel, majd összeverték és megerőszakolták, Ezután átkutatták a házát és 100 ezer forint készpénzzel távoztak.  Az áldozatot eszméletlen állapotban, mezítelenül, a fűtetlen ház hideg padlóján hagyták. A férfiak a házban elrejtett több mint egymilliót nem találták meg.

Később az egyik férfi újra bemászott az épületbe, és újra megbecstelenítette a már életjelenségeket sem mutató asszonyt. Az idős nő zúzódásos és bordatöréses sérüléseket szenvedett el, és a helyszínen meghalt. Az ügyészség tényleges életfogytiglant kért mindkettejükre.

A Tények szerint egyikük most a bíróságon is méltatlankodott, mert egy szakértő szerint a pulóverének szálai megegyezhetnek az áldozaton talált ruhamaradványokkal. Szerinte ő már ott sem volt akkor, amikor az rákerült.

Kapcsolódó
Tényleges életfogytiglant kértek a 94 éves asszonyt megerőszakoló és meggyilkoló hegymegi testvérpárra

Szomszédjára akarta kenni a gyilkosságot a fiatalabbik férfi.

The post Tagadják tettüket a 94 éves asszonyt megkínzó, megerőszakoló és meggyilkoló testvérek first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!