Elhitette egy apa az iskolával, hogy eltűnt a kislánya

Különös történetet osztott meg egy férfi a Reddit közösségi portálon. Egy napon úgy döntött megleckézteti a kislánya iskolájának dolgozóit – írja a Mirror.

A férfi egy nap iskolába vitte a hétéves kislányát, a kisfiát pedig ugyanabba az intézménybe, bölcsődébe.

Azt mondja, először a kislányát adta át egy tanárnak, majd elvitte a kisfiát az épület egy másik szárnyába, ahol a bölcsőde működik. Amikor visszament a kocsijához, megdöbbenve látta, hogy a kislánya egyedül álldogál a parkolóban és sír.

A gyerek elmondta neki, hogy elesett és eltörte a kedvenc vizespalackját. A férfi azt írja, az iskolában mindenki tudja, hogy a kislánya hajlamos elkóborolni és nagyon tud ragaszkodni tárgyakhoz, ezért hamarosan autizmusvizsgálatra viszik. Épp azért bízza minden reggel egy tanárra a kislányt, hogy biztos lehessen benne, figyelnek rá, ehhez képest úgy talált rá a lányára, hogy egyedül sírdogált egy parkolóban, ahol bármikor elüthette volna egy autó.

A férfi dühös lett és úgy döntött, nem viszi vissza az iskolába a gyereket. Beültette a kislányt az autóba és még mielőtt munkába ment volna, rábízta a gyereket az anyjára. Azt mondja, eszébe jutott, hogy betelefonáljon az iskolába, hogy ne keressék a gyereket, de aztán mégsem tette. Gondolta, majd úgyis felhívják, ha észreveszik, hogy a gyerek nincs iskolában. A férfit azonban nem egész nap nem hívták.

Amikor az apa délután a kisfiáért ment, meglátta a kislánya tanárát. Úgy döntött, megkérdezi, miért nem hívták fel a lánya miatt.

A férfi azt írja, amikor a pedagógus meglátta, hogy felé közelít, szó szerint beviharzott az épületbe. Az férfi ezen ismét feldühödött és egyenesen a tanári szobába ment. Amikor kérdőre vonta a tanárt, hogy vajon miért nem tűnt fel senkinek, hogy a kislánya eltűnt az iskolából, a tanár azt mondta neki, ő nem is tudott róla, hogy a kislány aznap bement az iskolába. A férfi erre elmondta, hogy a gyereket egy tanárnak adta át, így tudniuk kellett, hogy kislánynak ott kellene lennie az iskolában. A beszélgetés az igazgató irodájában folytatódott, ahol a férfi legnagyobb meglepetésére az igazgató őt tolta le amiatt, amiért nem telefonált be az iskolába azzal, hogy elvitte a kislányát.

A férfi azt mondja, amikor elmesélte a történetet a tanárként dolgozó testvérének, az ugyancsak az iskolának adott igazat.

Azt mondta, egyrészt a tanárok is hibázhatnak, másrészt valószínű, hogy az iskola egy dolgozója látta a kislányt az apja kocsija mellett álldogálni, és ebből arra következtetett, hogy a gyerek nem megy aznap iskolába. A tanár, aki egész nap a kislán osztályával volt, valószínűleg csak annyit tudott, hogy a kislány aznap reggel nem ment be a tanterembe, azt hihette, otthon maradt.

Az apa bejegyzése alatt azonban egy tanár azt írta a hozzászólásában, hogy ilyesminek egy iskolában sem szabadna megtörténnie. Szerinte tanárként az összes rábízott gyerek az ő felelőssége attól a perctől kezdve, hogy átlépte az iskola kapuját, azért nem mehetnek el a gyerekek még vécére sem az ő engedélye nélkül, mert minden pillanatban tudnia kell, hogy hol vannak, és ha észreveszi, hogy egy gyerek, aki az előbb még ott volt, de …read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!