EspressoShop.hu – új bolt, prémium olasz kávé- és teamárkák, 30%-os black friday akció!

A 15 éve működő, ismét megújuló EspressoShop.hu olasz kávémárkákkal Cellini, illy, MOAK, Dammann és JUST T teákkal, ingyenes kóstolókkal már tégla boltjában is várja vásárlóit Óbudán! A boltban megtalálható, kóstolható a webshop sok finom olasz kávéja szemes , darált és kapszulás formában is. (Cím: 1032 Budapest, Bécsi út 77-79. nyitva H-P: 9-17, adventi hétvégéken szombaton, vasárnap is!) Az üzletbe kérheti webshopos rendelését személyes átvételre is.

30% BLACK FRIDAY KEDVEZMÉNY!

Az óbudai üzletben a MOAK Stella 80% Arabica 20% Robusta szemes kávéval izzítottuk be a profi Melitta CaffeO automata szemes gépet! Ha ízlik a Black Friday akcióban 30% kedvezménnyel vásárolhatod meg a már 50 országban kedvelt finom olasz kávét, sőt, 20% akció van a csúcsminőségű Melitta darálós kávégépekre is!

A Melitta bean-to-cup, automata darálós kávégépek a német időtálló működési minőséget és fenntarthatóságot adják! Mindennap frissen őrölt szemes kávéból, gombnyomásra ihatsz minőségi kávét szuper áron, és nem termelsz feleslegesen egy csomó szemetet!

Az olasz kávé mesterhármast 15 % kedvezményes kávécsomagokba is rendeztük, és november 21-től 25ig még további 20-30 %-os Black Friday akciókkal élhetsz ezekre a finomságokra:


– Cellini ’Crema al Caffé’ kávékrém Vigyázat, ez a kávékrém függőséget okoz! Isteni krémdesszert az ünnepi időszakban is, csak rázd fel, dobd be a hűtőbe és már kész is, jégkásagép nélkül!

– Juniper, azaz JNPR alkohol nélküli párlatok, tökéletes koktél alapanyagok, ha otthon is megjutalmaznád magadat néha egy finom gin tonic-kal, de kihagynád a macskajajt!

– Be Fresh: limonádé sűrítmények

– Melitta Grand Aroma darált kávé, 250 gr

Prémium, illatos teákból is széles választékunk van, a francia teakirály Dammann pompás, karácsonyi szezonra külön készülő teái és adventi tea kalendáriuma mellett újdonságunk a JUST T bio teák.

Természetesen ingyenesen kóstolni is lehet, és minden betérő vásárlónkat 1000 Ft értékű kuponnal ajándékozzuk meg! Vendéglátós partnereinket és érdeklődőket is szeretettel várunk kóstolóra. Az év fő ajándékozási szezonjában is érdemes körülnéznie a sokféle kávés- teás kiegészítő , csészekollekciók, gépek között a design Alessi, indukciós tűzhelyre is jó kotyogóitól az illy kapszulás és a Melitta szemes darálós gépekig! A kávék, teák mellett olyan új, vagy egyenesen úttörő italkategóriák legjobbjai is megtalálhatók mint a tej-helyettesítő DRYK barista borsó- és zab ital, valamint a #drinkdifferent jegyében a JNPR alkohol nélkül készülő párlatok, melyekkel tökéletes koktélok készíthetők.

Az EspressoShop.hu választékának bővítéséhez kávészakértőink rengeteg olasz kávét teszteltek. Nemcsak azért választottuk A MOAK és Cellini kávékat az illy mellé, mert minőségben felveszik a versenyt, hanem mert feltörekvő márkaként extrán odafigyelnek a fenntarthatóságra is. Mindegyik kávé kapható a klasszikus szemes és darált mellett a kapszulánál sokkal fenntarthatóbb, népszerű ESE POD-os kávépárnás kiszerelésben is: MOAK Jazz 100% Arabica, és Cellini Prestigio 100% Arabica POD. A Cellini pod teljes …read more


Source:: 444.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!