Így készül a karácsonyra Rúzsa Magdi a hármas ikreivel

21 hónapos hármas ikreivel, Lujzával, Kevével és Zalánnal készül az adventre Rúzsa Magdi. Az énekesnő a Meglepetés magazinnak mesélt arról, az ő családjukban hogyan zajlik az ünnepi időszak.

Amikor közeledik a karácsony, mindig úrrá lesz rajtam ez a tűkön ülős érzés, magával ragad az ünnep hangulata, és amióta édesanya vagyok, egyre inkább azt az adventi idillt szeretném átadni a gyermekeimnek, amit én is átéltem kislányként

– mondta el Rúzsa Magdi. Szerinte gyerekeinek már tavaly is érdekes volt ez az időszak, de mivel most már idősebbek, idén még varázslatosabb élmény lesz számukra az ünnep.

Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fognak szólni hozzá. Engem minden mosolyuk, rácsodálkozásuk feltölt. Alig várom, hogy lássam a csillogó szemüket! Fokozatosan próbálom nekik megteremteni az ünnep hangulatát: illatokkal, zenékkel. Bevallom, már most énekelek nekik karácsonyi dalokat, mert nagyon szépek, és némelyiknek a szövege is olyan, hogy bármilyen időszakban megállja a helyét. Szép lassan kezdjük őket megismertetni a karácsony történetével is. A férjemmel éppen nemrég beszéltünk róla, lehet, hogy most még csak kevesebbet értenek belőle, de azt gondoljuk, hogy ezeket így is elraktározzák valahova a kis fejükbe, lelkükbe.

Az énekesnő most minden percet, amit lehet, gyerekeivel szeretne tölteni. Szerencsére csodás csapat van mellette, mindkét nagymama szívesen segít, hogy az édesanya kívánsága teljesüljön.

Tudom, hogy ezek a napok soha nem jönnek vissza, úgyhogy szeretnék minél több közös élményt gyűjteni. Nagyon vágytam rájuk, és most, hogy itt vannak, egyetlen percet sem akarok elvesztegetni. A férjem ebben a tekintetben ugyanolyan, mint én. Nem mondjuk, hogy nem fárasztó, de imádunk a gyerekeinkkel lenni

– fogalmazott Rúzsa Magdi.

The post Így készül a karácsonyra Rúzsa Magdi a hármas ikreivel first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!