Karácsony szerint a friss jobbikos főpolgármester-jelölt nincs tisztában a budapesti ügyekkel

Reagált Karácsony Gergely arra, hogy Jobbik önálló főpolgármester-jelöltet indít jövőre Budapesten. Megírtuk korábban, hogy Brenner Koloman országgyűlési képviselőt indítja a Jobbik-Konzervatívok főpolgármester-jelöltnek Budapesten. „Tegyük rendbe Budapestet” – így kezdte tervei ismertetését a politikus. Szerinte a fővárosban javítani kell a közbiztonságon, a közlekedésen és a köztisztaságom is, és meg kell szüntetni a visszaéléseket. Elmondta, egységes parkolási rendszert vezetne be, és szabályozná az elektromos rollerek használatát is. Továbbá arról is beszélt, hogy népszavazást kezdeményezne a Lánchíd forgalmi rendjéről, ugyanis úgy gondolja, hogy egy ekkora horderejű ügyben nem dönthet egyedül a főpolgármester.

Mivel Brenner úr ezidáig Sopronban indult a választásokon, feltehetően elkerülte a figyelmét, hogy a Lánchíd forgalmi rendjéről nem a főpolgármester, hanem 136 ezer budapesti döntött az első Budapesti Lakógyűlésen

– reagált a Telexnek Karácsony.

Brenner indulásával kapcsolatban még azt mondta Karácsony:

„a főváros működésével kapcsolatos további ismerkedéshez sok sikert kívánunk.

Brenner immár a második kihívója Karácsonynak, miután a Mi Hazánk Mozgalom Grundtner Andrást indítja. A Kétfarkú Kutyapárt nem indít önálló jelöltet jövőre a fővárosban.

The post Karácsony szerint a friss jobbikos főpolgármester-jelölt nincs tisztában a budapesti ügyekkel first appeared on 24.hu.

…read more


Source:: 24.hu

      

(Visited 1 times, 1 visits today)
Dancing with the Stars első élő show szeptember 25-én!