12
március

Széll Tamás: a verseny keményebb, mint egy munkanap az étteremben

Írta:  Starthirek.hu
Kategória: Gazdasági hírek
погода киев
купить защитную пленку на планшет
Széll Tamás: a verseny keményebb, mint egy munkanap az étteremben

A következő két hónap a kőkemény gyakorlásról, a nüansznyi részletek finomhangolásáról szól Széll Tamás séf és csapata számára, akik május 10-11-én Magyarországot képviselik a világ egyik legnagyobb nemzetközi szakácsversenye, a Bocuse d’Or európai döntőjén, amelyet Budapesten rendeznek.

Széll Tamás, a Michelin-csillagos Onyx étterem séfje és a májusi versenyen keze alá dolgozó commis-ja (segédje), Szabó Kevin a héten – az egyelőre féltve őrzött részleteket szigorúan titkolva – kis bemutatót tartottak arról, hogyan dolgoznak majd a döntőn az egy

...

Tovább a folytatáshoz...

стройка дома
отдых в ялте
Megjelent: 27 alkalommal
Értékelés:
(0 szavazat)

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.